Objednávka krojů

24.10.2012 23:16

Milí rodiče,

s pomalu se blížícími Vánocemi, pro vás máme návrh na dárek pro vaše ratolesti. Chystáme udělat velkou objednávku ve skautském obchodě, máte tedy příležitost objednat dětem skautský kroj a nadělit jim ho pod stromeček.

Skautské košile můžete vidět na stránkách https://junshop.cz/inshop/skautske-vybaveni/krojove-kosile/pesi/  Cena se pohybuje mezi 499 – 590 Kč podle velikosti. Jakou velikost by děti měly mít, můžete posoudit podle přiložené tabulky velikostí nebo se stavit u některého jiného skautského rodiče, kde dítě košili vlastní a vidět ji na vlastní oči a pak si vybrat tu správnou.

Doporučujeme ještě, než se pustíte do objednávání, tak se mezi sebou kontaktujte, zda by byla možnost odkoupit si kroj třeba od starších dětí.

Objednávky přijímá Iveta Cachová do 11. listopadu 2012. Kontaktovat ji můžete osobně, na email ivca.cachova@seznam.cz nebo tel. 774030986 (spíše večer po 19. hodině, sms vždy J). Uveďte vaše jméno a příjmení, velikost košile a počet a Ježíšek se bude snažit vám vše včas doručit.

Vedení skautského střediska Kameničky

—————

Zpět