Výprava do Chotěboře

07.10.2011 00:00

Jelikož jsme právě vyrazily na tajný agentský výcvik, musely jsme se do Chotěboře přesunout velice nenápadně, což se nám skvěle povedlo. Čtrnácti lidí s plnou agentskou výbavou si nikdo kromě průvodčí ani nevšiml... Na nádraží nás přivítala hlavní agentka a dovedla nás na základnu. Po večeři jsme se rozdělily do agentských skupin a prošly spoustou náročných úkolů.

Druhý den v sobotu jsme vyrazily v plné zbroji prozkoumat okolí Doubravy. Čekala na nás nádherná divoká řeka, kamenitá stezka, hluboké údolí, starobylé stromy ještě stále zahalené do své zelené krásy, taky ne zrovna velké teplo a sem tam pár kapek z nebe. Ale jako renomovaní agenti FBI jsme s tím vším popasovali jedna báseň, načepovali novou energii z krásné přírody a dozvěděli se nové finty a taktiky do našeho náročného poslání. Večer jsme byly ještě otestování, jestli jsme si to všechno zapamatovaly.

V neděli jsme se odebraly načerpat taky trochu duchovní inspirace na mši sv. do místního kostela. Pak už jsme jen sbalily svou plnou polní do příručních zavazadel a hurá domů, opět nenápadně. No akorát si nás tentokrát ve vlaku všimli nějaký čundráci, tak jsme rychle prchly a byly jsme fuč...

—————

Zpět